טארט השוקולד הכי טעים בעולם

מתכון לטארט שוקולד עם תחתית מפקאנים, שוקולד בלונדי ושוקולד מריר. אחרי שתכינו אותו – לא תכינו עוגה אחרת!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית
100 גרם פקאנים קצוצים
100 גרם חמאה בטמפ' החדר
1 חלמון ביצה L
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
קורט נדיב של מלח
1 כוס קמח
למלית שוקולד:
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
1 חבילה שוקולד מריר 60%
1 חבילת שוקולד בלונדי קרמל מלוח
1/4 כפית מלח ים אטלנטי (או רגיל)
2 כפות דבש
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
25 ג פקאנים קצוצים לקישוט
אופן הכנה
תבנית פאי מתפרקת 26 ס"מ
1 בקערה מערבבים פקאנים, חמאה, חלמון, תמצית וניל, סוכר ומלח עד שהתערובת אחידה
2 מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב לקבלת בצק מפירורים גדולים ומשטחים בתבנית. מהדקים היטב גם בדפנות ובאופן אחיד מכניסים למקפיא ל 30 דקות
3 המלית: מחממים את השמנת עד לרתיחה עדינה. קוצצים את השוקולדים ושמים בקערה עם דבש ומלח ומוסיפים את השמנת החמה, נותנים לשוקולדים להתרכך בשמנת לדקה ואז מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה
4 מוסיפים את קוביות החמאה וממשיכים לערבב עד שהחמאה נטמעת לחלוטין
5 מחממים תנור ל 190 ומכניסים את התחתית מהמקפיא לתנור ל40 דקות – עד שהוא מקבל גוון שחום אחיד
6 יוצקים את המלית על הבצק, מכסים ומקררים ל 3 שעות לפחות
7 אחרי שהעוגה מתייצבת קוצצים את הפקאנים הנותרים ומקשטים א העוגה, אפשר גם לקשט עם מלח גס להדגשת הטעמים
8 המלצה שלנו: להגיש בטמפרטורת החדר – יש לעוגה הזו מרקם מדהים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות