עוגת גבינה באסקית עם שוקולד קלה להכנה

עוגת גבינה ושוקולד באסקית במרקם פאדג' רך וענני, שבאופן מפתיע לא מצריכה הרבה זמן עבודה והכנה. מה שכן – כדאי להכין אותה יממה לפני ההגשה כדי לתת לה להתייצב במקרר לילה שלם. נסו את זה בבית!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ביצים בטמפרטורת החדר
50 גרם סוכר חום
200 מ"ל שמנת מתוקה בטמפרטורת החדר
600 גרם גבינת שמנת למריחה בטמפרטורת החדר
10 גרם קמח אורז
10 גרם אבקת קקאו
150 גרם שוקולד מריר 70%
אופן הכנה
1 בעזרת מטרפה טורפים את השמנת למריחה עם הסוכר
2 מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים לטרוף
3 מוסיפים את הביצים – אח אחרי השנייה תוך כדי עירבוב
4 הקפידו לתת כל פעם לביצה להיטמע לפני שמוסיפים עוד אחת ולא להפסיק לערבב
5 ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר בפולסים, מכניסים לתערובת ומערבבים היטב
6 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים
7 בעזרת מרית מקפלים את הבצק מספר דקות, מבלי להכניס אוויר
8 יוצקים את התערובת לתבנית עוגה בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. משאירים את קצוות הנייר גבוהים
9 מטיחים את העוגה על השולחן מספר פעמים כדי שהבלילה תתפזר באופן אחיד בכל התבנית
10 מכניסים לתנור על 200 מעלות למשך 30 דקות, בחלק התחתון של התנור
11 הכי טוב יהיה להכניס את העוגה למקרר ללילה שלם לפני ההגשה
טיפים וחלופות חשובים:
1 לא להפסיק לערבב בעת הכנת העוגה ולהיזהר לא להכניס אוויר לתוך הבלילה כשמערבבים
2 יתן לשמור את עוגת הגבינה השוקולד הבאסקית במקרר עד ארבעה ימים
3 אפשר להשתמש בעמילן תירס או עמילן תפוחי אדמה במקום קמח אורז
4 ממליצים להשתמש בשוקולד איכותי מאוד
5 ניתן להחליף את גבינת השמנת ביוגורט יווני או גבינת קוטג

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: