כדורי שוקולד של דורית טל אור

כדורי שוקולד צבעוניים בצבעי כחול לבן לרגל יום העצמאות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גר’ פתי בר – שרוול פתי בר – לטחון בבלנדר לפרורים דקים
200 גק' שוקולד מריר
2 כפות נוטלה
0.5 כוס חלב
לגאנש שוקולד
200 גר’ שוקולד
1 שמנת מתוקה
אופן הכנה
לגנאש שוקולד
1 מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד ושוכחים לעשר דקות
2 לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה ושמים בצד
לכדורי שוקולד
1 טוחנים בבלנדר את הפתי בר או שוברים עם פטיש שניצלים
2 שמים בצלחות שוקולד, נוטלה וחלב ושמים במיקרו, ממיסים ומערבבים
3 שופכים השוקולד לבלנדר לפירורי הפתי בר, מפעילים לסיבוב או שניים עד שהכל מתערבב
4 אם עדיין הבלילה רכה, לשים במקרר את הקערה לחצי שעה
5 לאחר ההוצאה מהמקרר, יוצרים כדורים
6 מכניסים לכדור השוקולד קיסם וטובלים בגאנש השוקולד
7 מניחים בכוס גבוהה ונותנים לשוקולד לטפטף
8 מקשטים בסוכריות צבעוניות מכל הסוגים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות