שוקופאי מוגזם, מושחת וטעים בטירוף של רז מוריה יונה
מתכון לשוקופאי פיגוזי עם מעט מרכיבים וקל להכנה שלא תפסיקו להכין לבד או עם הילדים
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לחם ללא קשה (אפשר לקנות ככה או פשוט לקנות לחם אמריקאי או רגיל ולחתוך את הקשה)
ממרח שוקולד (חלבי,פרווה)
1 ביצה
כוס חלב
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 לרדד כל פרוסת לחם ולדקק כהוגן, לזלף בתחתית פס מממרח השוקולד בנדיבות ולגלגל בצורה מהודקת
2 להכין בלילה של ביצה עם חלב
3 להכין צלחת עם פירורי הלחם
4 לתבול בביצה עם החלב ולאחר מכן בפירורי לחם
5 מחממים שמן במחבת ומטגנים משני צדדים
6 מעבירים לצלחת הגשה מפזרים אבקת סוכר ואוכלים את זה חם רק תזהרו מהשוקולד החם שלא תשרוף לכם את הפה
7 בתיאבון