צ’ילי קון קרנה של דיויד לוי

מהמטבח המקסיקני: מתכון מסורתי לצ’ילי קון קרנה של דיויד לוי אשר לא מבייש אף ממהמטבח המקסיקני: צ’ילי קון קרנה של דיויד לוי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבשיל
3 כוסות שעועית אדומה מבושלת
200 גרם בייקון/קבנוס טחון
600 גרם בשר טחון
1 כוס שמן זית
2 בצלים בינוניים קצוצים
10 שיני שום כתושות
4 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
6 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כף צ’ילי יבש מפורר
1 פלפל שאטה קצוץ
מלח, פלפל
להגשה (לא חובה):
שמנת חמוצה
גוואקמולי
צ'ילי קון קרנה של דיויד לוי
צלמת: נופר בוגנים, סטילינג: קטי כהן

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מחממים את השמן בסיר עם תחתית עבה.
2 מוסיפים בהדרגה את הבצל, השום, קוביות הגזר והבשר ומטגנים עד שהבשר צלוי היטב.
3 מוסיפים לסיר את שאר החומרים.
4 מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית כשעתיים.
5 מגישים עם שמנת חמוצה וגוואקמולי.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: