עוף לשבת – תבשיל עוף ותפוחי אדמה לילדים של ג'קי אזולאי

ילדים יכולים להיות שמרנים בכל מה שנוגע לאוכל, טעמיו וצורותיו. ג’קי אזולאי כבר הבינה מזמן, איך לסלול את הדרך, באמצעות תבשיל עוף ותפוחי אדמה קליל וטעים בטירוף, היישר לבטן של ילדכם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל גדול
8 תפוחי אדמה “בייבי” (קטנים)
3 כרעיים עוף
לרוטב
מעט שמן
1 כף שטוחה כורכום
מעט פלפל שחור
מעט מלח
0.5 ליטר מים

אופן הכנה

אופן הכנה
1 קולפים את תפוחי האדמה והבצל.
2 חותכים את הבצל לפרוסות.
3 שמים שמן בסיר רחב ונמוך, ומוסיפים בסדר הבא את הבצל, תפוחי האדמה והכרעיים עוף.
4 מתבלנים בכורכום, פלפל שחור ומלח.
5 שהעוף מקבל צבע בצד אחד – הופכים אותו לצד השני וממשיכים בישול עד שהבצל נהיה שקוף.
6 מוסיפים את המים עד לכיסוי 3/4 מגובה התבשיל ומביאים לרתיחה.
7 מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-40-60 דקות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות