מרק חומוס

מרק חומוס- גם בריא, גם משביע וגם מתאים לצמחונים ולטבעונים!

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות גרגרי חומוס שהושרו לילה לפני (לפחות 12 שעות לפני).
1 בצל לבן קצוץ דק
1 גזר חתוך
2 גבעולי סלרי פרוסים דק
2 שיני שום
קופסת עגבניות חתוכות
כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית כמון
1/2 כפית סודה לשתייה
צרור כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1 מבשלים את החומוס בסיר עם אבקת סודה לשתייה ויוצקים מים כך שיכסו את החומוס (כ-2 ס"מ מעל החומוס), כשעה וחצי, עד שגרגרי החומוס מתררכים.
2 מטגנים בסיר נפרד את הבצל עד להזהבה.
3 מוסיפים שום וגזר וממשיכים לטגן מס' דקות.
4 מוסיפים את החומוס ואת הסלרי הקצוץ לסיר עם הירקות. מערבבים היטב
5 מוסיפים לסיר את העגבניות ואת התיבול: מלח, פלפל, כמון ומערבבים.
6 יוצקים מים עד לכיסוי מלא. מביאים לרתיחה.
7 מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות.
8 מוסיפים למרק כוסברה קצוצה.
9 מגישים חם.

מומלץ לקרוא גם:

מרק כרובית בריא, טבעוני וקל להכנה

מרק אפונה קרמי, סמיך, עשיר וקל להכנה

מרק כרישה הקסום – הדיאטה של אמילי בפריז

פרויקט סבתא: מרק אפונה של שמחה ברזק

מרק תפוחי אדמה קרמי משגע

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות