שוקרוט- קדירת עוף ונקניקים מעושנים של אבי ביטון

קדירת עוף נקניקים מעושנים כרוב ובירה של אבי ביטון – תבשיל חורפי ועשיר, שמגיע מחבל אלזס שבין צרפת לגרמניה. כדאי להצטייד בחרדל איכותי ולחם שחור טוב. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל- 5 סועדים:
0.25 כוס שמן קנולה
1 בצל גדול
5-10 שיני שום
10 שוקי עוף
0.5 כרוב לבן
3 תפוחי אדמה
2 נקניקי קבנוס
1 ליטר בירה
1 כף סוכר חום
4 ענפי תימין
1 צרור שמיר קצוץ
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
להגשה:
חרדל
לחם שחור
אופן הכנה
1 קוצצים דק את הבצל ושיני השום.
2 במחבת רחבה ונמוכה, מרתיחים שמן ומוסיפים את הבצל, שיני השום ושוקי העוף.
3 קולפים את תפוחי האדמה, פורסים לרצועות גסות.
4 קוצצים את הכרוב הלבן דק.
5 פורסים את נקניק הקבנוס לרצועות בעובי 1 ס”מ.
6 מוסיפים הכרוב הלבן, תפוחי האדמה ויתר המרכיבים ומתבלים בסוכר חום, פלפל שחור גרוס טימין ושמיר קצוץ.
7 מבשלים בחום נמוך, במשך כ-3 שעות.
8 מגישים את הקדירה לצד לחם שחור איכותי משוח בחרדל.
קדירת-עוף-ונקניקים מעושנים של אבי ביטון
קדירת עוף נקניקים מעושנים כרוב ובירה | צלם – איל גוטמן, סטיילינג- קרן ברק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות