פרגית ברוטב אגוזי מלך

מתכון פרגית ברוטב אגוזי מלך של לאון אלקלעי מלך מתוך התכנית “מתוק או מלוח”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 יחידות פרגית עם העור ללא עצמות
20 גרם ג׳ינג׳ר
2 בצלים ירוקים
2 כפות יין לבן יבש
6 שיני שום
4 כפות שמן
300 גרם בצל לבן קצוץ
300 גרם אגוזי מלך
כף כוסברה יבשה
חומץ בלסמי
רכז רימונים
רכז רימונים
מלח
כוסברה טריה
בצל ירוק
חמוציות
אופן הכנה
לעוף:
1 שמים שני ליטר מים עם הג׳ינג׳ר, הבצל הירוק והיין הלבן בסיר ומביאים לרתיחה
2 מוסיפים את העוף ומבשלים דקה
3 מכבים את האש, מכסים את הסיר ומעמידים ל30 דקות
4 מוציאים את העוף, מסננים ושומרים את המרק
5 מדליקים תנור למצב גריל
6 שמים את העוף בשלב העליון, כאשר העור למעלה ומביאים להשחמה
7 מוציאים את העוף ומביאים לטמפרטורת החדר
לרוטב:
1 מטגנים את הבצל הלבן עד לשקיפות
2 מעבירים לבלנדר, מוסיפים את האגוזים, השום וכוסברה יבשה. טוחנים ומוסיפים תוך כדי כך מעט ציר בכל פעם. (יש להגיע למרקם שמזכיר טחינה)
3 מתבלים עם חומץ בלסמי, רכז רימונים, מלח ופלפל לפי הטעם
4 מניחים את הרוטב מעל פרגית עם העור כלפי מעלה
5 בוזקים בצל ירוק, כוסברה קצוצה וחמוציות
פרגית ברוטב אגוזי מלך
פרגית ברוטב אגוזי מלך

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות