עוף מוקפץ עם ברוקולי וקשיו בריא וקל
הכי בריא והכי קל להכנה, עוף מוקפץ עם ברוקולי וקשיו ברוטב מתקתק. מגישים עם אורז לבן ויש לנו מנה מושלמת
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/07/11100933/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99.jpg)
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 ג׳ חזה עוף חתוך לקוביות
שליש בצל לבן
אריזת ברוקולי (בערך 300 ג׳)
15 קשיו
3 כפות שמן קנולה
מלח, פלפל
לרוטב:
3 כפות סויה
כף טריאקי
2 כפות דבש
כף צ׳ילי מתוק
2 שיני שום כתושים
כפית ג׳ינג׳ר מגורר
מיץ מחצי תפוז
אופן הכנה
1 חותכים את חזה העוף לקוביות, ומערבבים בקערה עם רצועות בצל, כפית מלח ורבע כפית פלפל.
2 מטגנים על אש נמוכה עם 3 כפות שמן ומכסה סגור כ10-15 דקות.
3 בינתיים מבשלים בסיר את פרחי הברוקולי (רק הפרחים, חותכים את הקצוות), במים רותחים כ5 דקות.
4 מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה (או בבקבוק יהיה יותר קל לערבב)
5 לאחר שהעוף טוגן, מוסיפים את הרוטב, הברוקולי המבושל ושברי קשיו, ומטגנים עם מכסה סגור עוד 20 דקות (עד להצטמצמות הנוזלים).
6 מומלץ להגיש עם אורז לבן. בתאבון!
לעמוד האינסטגרם של נועה
הכנתי יצא טעים , אבל הברוקולי נראה סמרטוטי אחרי ההכנה
ניצה says: