עוף מוקפץ עם ברוקולי וקשיו בריא וקל
הכי בריא והכי קל להכנה, עוף מוקפץ עם ברוקולי וקשיו ברוטב מתקתק. מגישים עם אורז לבן ויש לנו מנה מושלמת
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 ג׳ חזה עוף חתוך לקוביות
שליש בצל לבן
אריזת ברוקולי (בערך 300 ג׳)
15 קשיו
3 כפות שמן קנולה
מלח, פלפל
לרוטב:
3 כפות סויה
כף טריאקי
2 כפות דבש
כף צ׳ילי מתוק
2 שיני שום כתושים
כפית ג׳ינג׳ר מגורר
מיץ מחצי תפוז
אופן הכנה
1 חותכים את חזה העוף לקוביות, ומערבבים בקערה עם רצועות בצל, כפית מלח ורבע כפית פלפל.
2 מטגנים על אש נמוכה עם 3 כפות שמן ומכסה סגור כ10-15 דקות.
3 בינתיים מבשלים בסיר את פרחי הברוקולי (רק הפרחים, חותכים את הקצוות), במים רותחים כ5 דקות.
4 מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה (או בבקבוק יהיה יותר קל לערבב)
5 לאחר שהעוף טוגן, מוסיפים את הרוטב, הברוקולי המבושל ושברי קשיו, ומטגנים עם מכסה סגור עוד 20 דקות (עד להצטמצמות הנוזלים).
6 מומלץ להגיש עם אורז לבן. בתאבון!
לעמוד האינסטגרם של נועה
הכנתי יצא טעים , אבל הברוקולי נראה סמרטוטי אחרי ההכנה
ניצה says: