תבשיל בורגול ועופות בדואי של אבי ביטון

אבי ביטון עם תבשיל טעים של עוף, בורגול וירקות – והכל בסיר אחד. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 שוקי עוף
5 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כף שטוחה בהרט
3 בצלים
4 שיני שום
5 כוסות מים
2 עלי דפנה
3 גרגירי פלפל אנגלי
1 כפית סחוג
2 כוסות בורגול גס
להגשה: צרור פטרוזיליה
להגשה: 2 פלחי לימון
תבשיל בורגול ועופות בדואי של אבי ביטון
תבשיל בורגול ועופות בדואי של אבי ביטון | צלם – אייל גוטמן, סטיילינג- קרן ברק

אופן הכנה

אופן הכנה
1 בסיר רחב ונמוך מרתיחים שמן זית.
2 מוסיפים את שוקי העוף יחד עם מלח ופלפל שחור וצורבים עד להזהבה.
3 קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות גסות.
4 מוסיפים את הבהרט, הבצל הקצוץ, שום, עלי דפנה, פלפל אנגלי, סחוג והמים.
5 מביאים לרתיחה.
6 מוספים את הבורגול ומבשלים, בחום נמוך, כ-40 דקות.
7 הצעה להגשה: מומלץ להגיש את התבשיל לצד פטרוזיליה קצוצה ופלח לימון.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות