מרק עוף עם קניידלעך – מסעדת קיטון

מרק עוף הוא התרופה לכל חולי, מתכון של מסעדת קיטון למרק ישראלי עם ירקות, עוף, מלא עשבי תיבול בשביל הטעם כולל מתכון להכין בבית קניידלעך

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרק:
1 עוף מחולק
4 גזרים מקולפים חתוכים לטבעות רחבות
שורש פטרוזיליה קלוף וחצוי
3 בצלים – קלופים וחצואים
2 ענפי סלרי כולל העלים
צרור פיטרוזליה
צרור שמיר
קניידלעך (10 קניידלעך)
300 גרם שומן אווז
1/5 ליטר מים
300 גר קמח מצה
4 ביצים טריות
1.5 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן הכנה
למרק:
1 מחלקים את העוף ושוטפים את החלקים במים רותחים.
2 מכניסים לסיר עם מים ומביאים לרתיחה.
3 מנקים קצף ומוסיפים את הגזר, בצלם וירקות השורש השונים.
4 מתבלים ומבשלים על אש בינונית כשעה שהעוף מוכן. מוסיפים את הפטרוזליה והשמיר.
5 מוציאים את העוף ואת הירקות השורש.
6 מסננים את המרק ומחזירים אליו את נתחי העוף הירקות שרוצים לשמור במרק.
7 אופציה לגוון: תוספת של נתח שפונדרה. במקרה כזה לאחר שהעוף מוכן. מוציאים אותו וממשיכים לבשל עד ריכוך הבשר וממשיכים כמו במתכון להעיל
קניידלעך:
1 להמיס את השומן אווז ולקרר קלות
2 להוסיף את התבלינים
3 להוסיף את קמח המצה לערבב היטב
4 להוסיף את הביצים הטרופות
5 שוב לערבב את הכל ביחד ולהעמיד בצד כ 15 דקות
6 לחמם סיר עם מים ומעט מלח עד להרתחה ולהוסיף את כדורי הקניידלעך כ 10 דקות ולהוציא

באדיבות משרד החוץ

מרק עוף עם קניידלאך - מסעדת קיטון
מרק עוף עם קניידלאך – מסעדת קיטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות