פאייה עוף וירקות

מתכון קל, פשוט וטעים של פאייה חזה עוף וירקות

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כוס אורז
1 כפית פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
1 בצל סגול חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
4 שיני שום כתושות
חצי כוס אפונה
2 כוסות מים רותחים
1 כף אבקת מרק בצל
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כפית כמון
חצי כפית כורכום
אופן הכנה
1 שמים בקערה את קוביות חזה העוף ואת הפפריקה וערבבים אותם יחד.
2 מטגנים את קוביות העוף המתובלות ואת קוביות הבצל בסיר גדול ורחב עם שמן זית עד לכדי השחמה מכל הצדדים.
3 מכניסים לסיר את השום והירקות ומטגנים ביחד עוד כ-5 דקות.
4 שמים את אבקת מרק הבצל בקערה עמוקה, מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים יחד לכדי המסה של האבקה.
5 מכניסים לסיר עם העוף והירקות את האורז, התבלינים ומי המרק, מעבירים ללהבה נמוכה יותר.
6 סוגרים את הסיר עם מכסה ומבשלים כ-20 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
7 בתום 20 הדקות מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור לעוד כ-10 דקות ובסוף מערבבים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות