פרגיות ברוטב טריאקי בלי מאמץ
מתכון פשוט וקל ברמות של פרגיות ברוטב טריאקי מושלם
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 נתחי פרגית חתוכים לפרוסות
רבע כוס טריאקי
שליש כוס רוטב סויה
7 כפות דבש
3 שיני שום קצוץ דק
2 כפיות פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
ציפוי
2 כפות סומסום
1 בצל ירוק קצוץ גס
אופן הכנה
1 שמים בתבנית את הטריאקי, הסויה, הדבש, שמן הזית, השום והפלפל השחור ומערבבים הכל יחד.
2 מכניסים את הפרגיות הפרוסות בתבנית ומעסים לתוכן את הרוטב.
3 משאירים את הפרגיות בתבנית עם הרוטב, עוטפים אותה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
4 מחממים מראש תנור בחום של 180 מעלות.
5 בתום חצי השעה מורידים את הניילון הנצמד מהתבנית, מכסים אותה בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך כ-35 דקות.
6 בתום 35 הדקות מוציאים את התבנית מהתנור, ומפזרים מעל הפרגיות המוכנות את הסומסום והבצל הירוק.
חיתוכיות דוז פואה
חיתוכיות פשוט מעולות!!! נמסות בפה…לכל אוהבי הריבה:)
חיתוכיות פשוט מעולות!!! נמסות בפה...לכל אוהבי הריבה:)
טליה גרשמן says:
יופי של מתכון
קללל להכנה, זריז, כדאי להגיש עם אורז לבן או תאילנדי סטייל
קללל להכנה, זריז, כדאי להגיש עם אורז לבן או תאילנדי סטייל
מירי ארזי says: