עוף מוקפץ עם אטריות ביצים – כשל"פ

מתכון לאטריות ביצים עם ירקות מוקפצים ועוף שהושרה מראש במרינדה. הסוד הגדול כמובן טמון ברוטב המדהים. מנה כשרה לפסח

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
כשר לפסח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

⅓ כוס רוטב סויה
1 כף ג'ינג'ר טחון
1 כף שום טחון
1 כף שמן שומשום
1 כף סוכר
1 כף חמאת בוטנים טבעית
פלפל לפי הטעם
2 חזה עוף חתוך לקוביות
½ בצל מטוגן
3 גבעולי סלרי , פרוסים
4 גזרים , קצוצים לג'וליאנים
3 כוסות כרוב( 300 גרם ), מגורר
אטריות ביצים כשרות לפסח
1 ½ כוסות מרק עוף
להגשה בצל ירוק קצוץ, בוטנים קצוצים
אופן הכנה
1 מערבבים היטב בקערה רוטב סויה, ג'ינג'ר, שום, שמן שומשום, סוכר ופלפל
2 מכניסים את העוף למחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, עד שהעוף מבושל וצבעו מתחלף ללבן – מוציאים מהסיר
3 מוסיפים שמן שומשום לתחתית המחבת ומוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והכרוב. מקפיצים ומטגנים עד שהבצל שקוף
4 מכניסים לסיר אטריות ביצים וציר מרק ומבשלים כ 2 דקות, מוסיפים את הירקות הקצוצים, מכסים את הסיר ומבשלים 5-7 דקות (או עד שהנודלס מוכנים)
5 מוסיפים את העוף לסיר ואת המרינדה, מערבבים היטב
6 מגישים עם בצל ירוק ובוטנים קצוצים מלמעלה -בתאבון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות