פיקנטריה על האש – עוף בפפריקה של עומר מילר

מנגל קראנצ’י וטעים: עוף בפפריקה מעושנת וטוויסט של שמן ארגן לצד סלט ארטישוק צלוי מתוך התוכנית "שף על האש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 פרוסות חזה עוף
למרינדה:
1 כף פפריקה מעושנת
3 שיני שום
1 כף כוסברה יבשה טחונה
1 כף גרגירי כמון קלויים
1 כפית חילבה
5 כפות שמן ארגן
5 כפות שמן זית
5 יחידות ארטישוק
שמן זית
מלח
פלפל
1/2 לימון
1/2 פלפל ירוק חריף
אופן הכנה
1 משרים את העוף במרינדה כשעה.
2 בינתיים קולפים את הארטישוקים.
3 מתבלים את הארטישוק בשמן זית, מלח ופלפל.
4 צולים את הארטשיוק בגריל עד לרכות.
5 לקראת סיום צולים את חזה העוף בגריל.
6 מתבלים את הארטישוק הצלוי בשמן זית ופלפל חריף ומגישים לצד העוף.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות