עוף בתירוש וענבים של אבי ביטון
מתכון לעוף בתירוש וענבים, שכמה שהוא פשוט ככה הוא מרשים וטעים. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 כרעי עוף חצויות
3 אשכולות ענבים שחורים
3/4 בקבוק תירוש
4 כפות שמן זית
3 כפות סוכר חום
7 שיני שום
2 כרישות בגודל 4 ס”מ חתוכות
4 ענפי טימין
מלח
פלפל
אופן הכנה
1 מניחים על תבנית את העופות.
2 מתבלים בפלפל שחור ומלח בנדיבות.
3 מוסיפים סוכר חום.
4 פורסים את שיני החום ואת הכרישה ומוסיפים גם אותם.
5 לבסוף מוסיפים את אשכולות הענבים כמו שהם.
6 מזלפים שמן זית על הכל ואת התירוש וטימין.
7 מניחים בתנור במשך שעה ורבע על 180 מעלות.