תבשיל עוף וחצילים של אבי ביטון

אבי ביטון במתכון מעולה: מעט עבודה והרבה טעם, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שוקי עוף
חצילים
בצל
רסק עגבניות בשפורפרת
מעט מים
מלח
פלפל
כמון
בורגול
תבשיל עוף וחצילים של אבי ביטון
תבשיל עוף וחצילים על בורגול של אבי ביטון צלם – אייל גוטמן

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מטגנים בצל, מוסיפים חצילים ועוף.
2 מוסיפים רסק עגבניות, מעט מים ותבלינים.
3 מביאים לרתיחה ומכסים לחצי שעה של בישול.
4 מכינים בורגול לפי הוראות היצרן.
5 מגישים את התבשיל על הבורגול.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות