אינגליש מאפין עם גבינות

השילוב המושלם בין לחמניה במרקם ענני וגבינות מתבקש והתוצאה אכן חלומית וממכרת. מתכון של בעלת הבלוג "ליאורוש" – ליאור משיח

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

10 גר' שמרים יבשים
125 מ"ל מים
500 גר' קמח
200 מ"ל חלב
15 גר' חמאה
10 גר' מלח
150 גר' פרומאז'י קוואטרו (או תערובת גבינות מגוררת שאוהבים)
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים שמרים, מים ו-150 גר' קמח לקבלת בצק יבש וראשוני. עוטפים בניילון ומניחים לו לתסוס 15 דקות.
2 לאחר 15 דקות, במיקסר עם וו לישה, שמים את החלב, את הבצק שלשנו, את שארית הקמח, החמאה והמלח.
3 לשים כ-5 דקות עד לפיתוח רשת גלוטן – עושים מבחן חלון.
4 מוסיפים את הגבינות ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
5 מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומכסים לתפיחה של שעה.
6 לאחר שעה, מקפלים את הבצק ומכסים לתפיחה של עוד 40 דקות.
7 מחממים תנור ל-180 מעלות.
8 מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומרדדים לעובי של 1 ס"מ.
9 בעזרת חותכן עוגיות קורצים עיגולים מהבצק. ניתן לחזור על הפעולה עם שאריות הבצק.
10 מחממים מחבת עם שכבה יפה של חמאה ושמן זית, ומטגנים את עיגולי הבצק משני הצדדים עד לקבלת צבע שחום ויפה.
11 מעבירים את המאפינס השחומים למגש עם קמח תירס.
12 מצפים בקמח תירס משני הצדדים ומעבירים למגש אפייה עם נייר אפייה.
13 חוזרים על הפעולה עם כל המאפינס.
14 אופים כ-5 דקות להשחמה אחידה של המאפינס ומוציאים מהתנור.
15 פורסים ומכינים כריך או מנשנשים (ללא הפסקה) גם בלי תוספות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות