עוגת גבינה טירמיסו חגיגית ויפה לשבועות של דניאל פטיסרי
עוגת גבינה טירמיסו של דניאל פטיסרי מנבחרת קנווד קידז. העוגה קלה להכנה בזכות מיקסר קנווד שף, שעושה את החיים במטבח לקלים יותר

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה + קירור של לילה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתחתית:
250 גרם עוגיות קקאו
125 גרם חמאה מומסת
לקרם:
500 גרם שמנת להקצפה
150 גרם סוכר
250 גרם גבינה לבנה
80 גרם פודינג וניל
200 גרם גבינת שמנת
כפית מחית וניל
לרולדה:
5 ביצים
100 גרם סוכר
60 גרם שמן
70 גרם קורנפלור
קורט מלח
קקאו
אופן הכנה
1 במעבד מזון של קנווד טוחנים עוגיות קקאו, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים,
2 מניחים בתבנית עגולה ומיישרים כך שיהיו שוליים גבוהים
3 לקרם: בקערת מיקסר מקציפים שמנת להקצפה, גבינה לבנה, גבינת שמנת, פודינג וניל, מחית וניל וסוכר לקרם יציב
4 מניחים חצי מכמות הקרם בתבנית
5 לרולדה: בקערת קנווד מקציפים חלבונים וחצי מכמות הסוכר לקצף יציב
6 בקערה נפרדת מערבבים חלמונים וחצי שני של הסוכר, מוסיפים שמן ומערבבים
7 מוסיפים את המרנג ומקפלים בעזרת לקקן, מוסיפים קורנפלור ומערבבים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים 180 מעלות טורבו כרבע שעה
8 לאחר האפייה מצננים וקורצים עיגול, מניחים מעל הקרם את עיגול הרולדה, מברישים באספרסו, ומניחים מעל את הקרם שנשאר
9 מקררים שעתיים, לאחר הקירור מחלצים את העוגה מהתבנית ומפזרים קקאו
