טארט שקדים, עיזים וקולי תות של מיקי שמו

טארט על בסיס בצק פריך, קרם שקדים ופירות העונה טריים. מיקי אוהב להשתמש במגוון רחב של פירות גם בגלל הטעמים וגם בגלל הצבעוניות שלה מתוך "מיקי נטו"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 2 תבניות עגולות 18:
לתחתית הפריכה:
165 גרם אבקת סוכר
75 גרם לוז טחון
90 גרם אבקת שקדים
25 גרם קמח כוסמין/ קמח לבן
1 חלבון
4 חלמונים
45 גרם פרלינה
130 גרם חמאה מומסת
3 חלבונים
65 גרם סוכר
לקולי:
570 גרם מחית פירות אדומים
80 גרם דבש
80 גרם סוכר
10 גרם פקטין רברסבילי
לקציפת עיזים:
125 גרם גבינת שמנת עיזים 12%
250 שמנת מתוקה
2-3 כפות סוכר
לעיטור:
נאפז’ נייטרלי
רבעי תותים
אופן הכנה
1 במעבד מזון מערבבים אבקת שקדים, אבקת סוכר, קמח, אבקת אגוזי לוז מוסיפים את החלבון ושלושה חלמונים. לבסוף מוסיפים את החמאה המומסת
2 בנפרד, במיקסר עם בלון מקציפים את ה- 3 חלבונים נוספים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מקפלים את התערובת שבמעבד המזון לקציפת החלבונים מעבירים לתבנית ואופים בחום 180 מעלות 18-20 דקות.
הקולי:
1 מערבבים פיקטין NH וסוכר ביחד.
2 מניחים בסיר את מחית הפרי והדבש, מוסיפים מיד את הסוכר והפיקטין, מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב עם מטרפה ידנית. 30 שניות אחרי הרתיחה מסירים מהאש וטוחנים בעזרת בלנדר מוט.
הקציפה:
1 מקציפים את השמנת, הסוכר והגבינה לקציפה יציבה ומעבירים לשק זילוף.
הרכבת העוגה:
1 מורחים את הקולי על התחתית הפריכה מזלפים את הקרם גבינה ומעטרים ברבעי תותים/פטל מצופים בנפאז’ וברוטב הקולי. ניתן לעטר גם באבקת תות מיובש.
טארט שקדים, עיזים וקולי תות של מיקי שמו
טארט שקדים, עיזים וקולי תות של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: