טארט בצל זיתים וגבינה בולגרית של קרן אגם

טראט קל להכנה ובעיקר טעים ומרשים בטירוף שלא תוכלו להפסיק לאכול אותו!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עלי פילו מופשרים לילה במקרר
שמן זית לשימון עלי הפילו
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
4 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
1 קופסת גבינת פיראוס בולגרית 5%
1 ביצה
חופן זיתי קלמטה מגולענים
2-3 בצלים בינוניים
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים מעט את התבנית בשוליים ובתחתית
2 פורסים את עלי הפילו על גבי נייר אפייה ומברישים 2 עלים יחד בשמן זית
3 מעבירים לתבנית ומקפלים ברישול את השוליים פנימה
4 חוזרים על הפעולה עם העלים הנותרים, כל פעם עם שני עלים יחד
5 מערבבים בקערה בינונית שמנת מתוקה, ביצה, גבינת פרמז'ן מעט מלח ופלפל ומעט אגוז מוסקט
6 מפוררים פנימה מחצית מהגבינה הבולגרים ומערבבים
7 מעבירים לתבנית מעל עלי הפילו
8 קולפים את הבצלים וחוצים לשניים באמצע ולרוחב
9 פורסים כל בצל לפרוסות דקות
10 פורסים את הבצל באופן חופף על גבי הטארט
11 מפזרים ביניהם את הזיתים ומעל מפוררים את יתרת הגבינה הבולגרית
12 אופים בתנור כ-25-30 דקות עד שהטארט מקבל צבע שזוף יפה

טיפ: לאכול חם

למתכונים נוספים של קרן אגם לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות