פרלינים של גבינה, שוקולד וחמאת בוטנים של מירי מתוקה ארזי

מירי מתוקה ארזי עם מתכון לפרלינים של גבינה, שוקולד וחמאת בוטנים טעימים שהאורחים לא יוכלו להפסיק לשבח. מתכון לתבניות סיליקון בצורות יפות מתוך התוכנית "פשוט לאפות".

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשכבה ראשונה (חומה):
150 גרם חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים (1/3 חבילה בדרך כלל)
100 גרם חמאה
2 כפיות דבש (30 גרם)
100 גרם פירורי עוגיות
לשכבה שניה (לבנה):
1 מיכל ריקוטה (250 גרם)
1 מיכל מסקרפונה (250 גרם)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
ניתן להוסיף קליפה מגורדת מ-1/2 לימון או 1/2 מקל וניל
לשכבה השלישית (שוקולד):
200 גרם שוקולד מריר 55% מוצקי קקאו
פרלינים של גבינה, שוקולד וחמאת בוטנים של מירי מתוקה ארזי
פרלינים של גבינה, שוקולד וחמאת בוטנים של מירי מתוקה ארזי, צילום: יח"צ
אופן הכנה
שיכבה 1:
1 ממסים בסיר קטן על האש את חמאת הבוטנים, החמאה והדבש עד להמסה וקבלת מסה אחידה. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים עד להטמעה. מורידים מהאש.
2 מעבירים לכלי נוח למזיגה ומוזגים מיד (כל עוד התערובת חמה) את הנוזל לתוך תבניות השקעים עד לכ-1/3 מגובה השקע. עוטפים בנייר אפייה ומכניסים למקפיא להתייצבות.
שיכבה 2:
1 מערבבים במיקסר עם וו הגיטרה את כל החומרים לקבלת מלית אחידה.
2 מעבירים לשק זילוף, מוציאים את התבניות מהמקפיא ומזלפים שכבה שניה עד גובה 2/3 השקע. עוטפים שוב בנייר אפייה ומחזירים למקפיא.
שיכבה 3:
1 ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרו (בפולסים של 20 שניות).
2 מוציאים את התבניות מהמקפיא ובעזרת שק זילוף ממלאים את השכבה השלישית.
3 מקפיאים לפחות לשעה עד מספר ימים (רק שיהיה ארוז טוב). מוציאים מהשקעים ומגישים מיד מהפריזר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות