מאפינס גבינה קל להכנה

מתכון למאפינס מלוח מגבינה בולגרית ועלי ברוקולי של מיקי שמו, מושלם כארוחה קלילה, או כמנת צד בשולחן החג לשבועות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים לכ- כ-20 יחידות בקוטר 5 ס”מ גובה 3.5 ס”מ
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
200 גרם פרחי ברוקולי
2 ביצים L
2 כוסות קמח לחם (280 גר’)
1/3 כוס שמן זית (80 מל’)
1 ו1/3 כוס חלב (300 מל’)
1 שקית אבקת אפייה (10 גר’)
1 כפית שטוחה פלפל שחור
קורט מוסקט
2 כפיות מלח
50 גרם פרמז’ן
להגשה:
יוגורט עיזים
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל-170 מעלות.
2 מכינים את התערובת: מערבבים את כל החומרים למעט הגבינה הבולגרית אותה מוסיפים מפוררת
3 מזלפים לתבנית השקעים בעזרת שקית זילוף או 2 כפיות – ממלאים עד 3/4 גובה השקעים, מפזרים מעל מעט פרמז’ן, אופים כ18-20 דק’ להזהבה.
4 מגישים לצד כוס יוגורט עיזים מרענן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות