אצבעות גבינה של דיויד לוי

דיויד לוי עם מתכון פינגר פוד מושלם: אצבעות גבינה שלא תפסיקו לאכול

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

12 אצבעות מוצרלה בעובי ½1 ס”מ
1 כוס חלב
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כפית טרוגן
0.5 כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
לרוטב חרדל ודבש:
3 כפות חרדל
3 כפות דבש
6 כפות מיונז
אופן הכנה
1 משרים את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה
2 מסננים מהחלב ומקמחים
3 טורפים את הביצים קלות ומוסיפים להן מלח וטרגון
4 טובלים את אצבעות הגבינה בביצה ומיד אחר כך בפירורי הלחם
5 מטגנים את אצבעות הגבינה בשמן עמוק למשך 3 דקות או עד שהן מזהיבות
6 מעבירים לנייר סופג
7 מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה וחלקה
8 מגישים מיד לצד אצבעות הגבינה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: