אוזני המן מלוחות במילוי גבינה

מתכון קל לאוזני המן מלוחות עם גבינה-  מושלם לפורים! והכי כיף? המיקסר של קנווד עושה את כל העבודה! כמה דקות לישה – והבצק מוכן בלי מאמץ!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
100 גרם חמאה קרה(קוביות)
1 ביצה
1 כף שמנת חמוצה
למילוי:
100 גרם גבינת פטה
כף שמנת חמוצה
1 חלמון ביצה
50 גרם פרמז׳ן מגורד
6/7 עלי זעתר
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר גדולה מערבבים קמח, מלח. מוסיפים את החמאה ומפוררים רק עד שמתקבלת תערובת פירורית.
2 מוסיפים ביצה ושמנת חמוצה ולשים לבצק אחיד. לא לעבד יותר מידי. אם צריך, מוסיפים קצת מים קרים.
3 עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
4 מכינים את המילוי: מערבבים את כל המרכיבים עד לתערובת אחידה.
5 מרדדים את הבצק על משטח מקומח וחותכים עיגולים בקוטר של כ-7 ס”מ.
6 מניחים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול, או מכניסים לשקית זילוף ומזלפים. מקפלים למשולש ומהדקים את הקצוות.
7 מסדרים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15-20 דקות, עד שהן מזהיבות.
צמד חמד! ארז שאול והמיקסר שף שלו. צילום: ארז שאול

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם