עוגת גבינה,שוקולד ופטל של וורן מנדז

עוגת גבינה, שוקולד ופטל של וורן מנדז- אתם פשוט חייבים לרוץ להכין אותה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם ביסקוויטים שורטברד (ניתן להשיג בחנויות) או עוגיות חמאה מסוג אחר
1 קילו גבינת שמנת עם אחוזי שומן גבוהים (כמו פילדלפיה, נפוליאון ועוד..), בטמפ’ החדר
500 גרם ריבת פטל
4 ביצים
150 גרם שוקולד חלב מומס ומקורר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 150 מעלות (או 130 מעלות טורבו). מרפדים בנייר אפייה את תחתית וצדדיה של תבנית העוגה (23 ס”מ). משאירים שוליים גבוהים כדי שהעוגה לא תגלוש החוצה בזמן האפייה. משמנים בחמאה את את נייר האפייה בכל צדדיו
2 מניחים את הביסקוויטים במעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים פירורים. מוסיפים 2 כפות שמנת ומעבדים בפולסים עד שהתערובת אחידה אך פירורית
3 מעבירים לתבנית העוגה ומהדקים בעזרת היד או גב כף כדי ליצור משטח יציב ואחיד בתחתית התבנית. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש
4 מכניסים את שאר השמנת וריבת הפטל למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. תוך כדי שמעבד המזון עובד, מוסיפים את הביצים, אחת אחת. מוסיפים נגיעה של מלח ואת השוקולד המומס. מעבדים עד שהתערובת אחידה
5 מוזגים את התערובת לתבנית האפייה. נוקשים מעט על התבנית כדי לשחרר בועות אוויר
6 אופים שעה ו 10 דקות או עד שרואים תנועת רטט קלה במרכז העוגה. מכבים את התנור ומשאירים להתקרר בתנור לפחות עוד שעתיים ולאחר מכן מקררים במקרר עוד 3 שעות לפחות
7 מגישים את העוגה כמו שהיא, או עם קצפת מעל, פטל טרי ושוקולד מריר מגורד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות