עוגת הגבינה של השף ניר צוק

עוגת גבינה אוורירית, מלאה בטעם. מתכון שווה במיוחד , לא מעט השקעה , עוגה ענקית שתאכיל את כל המשפחה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו גבינת טבורוג
250 גרם מסקרפונה
5 ביצים
100 גרם חמאה רכה
50 גרם קמח
300 גרם סוכר
אופן הכנה
1 מניחים את גבינת הטובורג על בד סינון למשך לילה
2 במעבד מזון מעבדים את הגבינה (טובורג) למרקם חלק
3 מוסיפים חמאה , ביצה אחת ומעבדים כדקה נוספת
4 מוסיפים את המסקרפונה ומעבדים כדקה נוספת
5 מפרידים את הביצים , מוסיפים את החלמונים לתערובת הגבינה אחד אחד תוך כדי עיבוד
6 מקציפים את החלבון לאחר שהקצץ התייצב מוסיפים סוכר תוך כדי למרקם קצץ קשה
7 מעבירים את הגבינה לקערה גדולה, מערבבים פנימה את הקמח ומקפלים פנימה את הקצף
8 מעבירים לתבנית קפיצית בקוטר 28
9 אופים בתנור שחומם ל 160 מ’ מראש בבן מארי (מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית גדולה יותר ממנה עם מים ) כשעה וחצי
10 מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור כבוי למשך שעה
11 מכניסים למקרר ומגישים קר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות