מתכון לעוגת גבינה של ארז שאול
מתכון קל להכנה והכי פשוט שיש לעוגת גבינה קרמית. קינוח מושלם לחג השבועות.
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 גבינות שמנת
4 ביצים
100 גרם סוכר
מקל וניל
גרידת לימון
שמנת מתוקה 300 מל
כף וחצי קורנפלור
2 גביע שמנת חמוצה של פעם
4 כפות אבקת סוכר
דובדבנים לקישוט מעל
אופן הכנה
1 מקציף את גבינות השמנת במיקסר עד לקבלת מרקם אוורירי.
2 מוסיפים את הביצים וגרידת לימון.
3 בעקרה נפרדת מערבב את השמנת והקורנפלור ומוסיף את התערובת למיקסר וממשיכים לערבל במיקסר.
4 את כל הבלילה מכניסים לתבנית אפיה עגולה, עם נייר אפיה גבוה ששמנו בדפנות.
5 אופים את העוגה על 220 מעלות למשך חצי שעה.
6 מוציאים מהתנור ומורחים מעל העוגה שכבה של שמנת חמוצה ומעט אבקת סוכר ומקשטים מעל בדובדבן.
7 בתאבון!