עוגות גבינה וג'לי בעיצוב פרחוני של מלכת הג'לי

עוגה מעוצבת וחגיגית שאפשר להכין בקלות ולשדרג כל אירוע

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ג’לי שקוף:
750 מ”ל רותחים
250 מ”ל קרים
4 כפות ג’לטין מקצועי של מלכת הג’לי
1.5 כוסות סוכר
12 טיפות תמצית טעם של מלכת הג’לי
0.5 כפית מלח לימון
לצבעים:
500 גרם ג’לי שקוף
150 מ”ל שמנת צמחית/קרם קוקוס/חלב מרוכז
אבקת צבע מאכל של מלכת הג’לי
עוגת הגבינה:
100 מ”ל מים קרים + 1.5 כפות ג’לטין מקצועי של מלכת הג’לי
500 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
250 גרם גבינה לבנה 9%
10 טיפות תמצית בטעם עוגת גבינה של מלכת הג’לי (משדרג – לא חובה)
אופן הכנה
הג’לי השקוף:
1 במים הקרים ממיסים את הג’לטין ומניחים בצד למשך כ – 5 דקות עד שהנוזלים נספגים.
2 במים הרותחים ממיסים את הסוכר, מלח הלימון ותמצית הטעם תוך כדי ערבוב.
3 מאחדים את שתי המסות.
4 יוצקים לתבנית שקופה ומשאירים ללילה במקרר
הכנת הצבעים:
1 ל – 500 מ”ל ג’לי שקוף מוסיפים 150 מ”ל שמנת פרווה/חלב מרוכז/ קרם קוקוס מחלקים למספר כוסיות.
2 מחלקים למספר כוסיות
3 לכל כוס מוסיפים קורט אבקת צבע מאכל.
4 קורצים מספר עיגולים כמספר הפרחים שרוצים ליצור ומזריקים צבע בצורת אבקנים
5 לאחר מכן מזריקים עם מחטי ההייטק את הפרחים השונים בצבעים השונים שהוכנו
6 מכסים את כל הפרחים עם ג’ל שקוף + שמנת צמחית + קורט צבע מאכל (הכיסוי צריך להיות בצבע ניגודי לצבעי הפרחים
7 שומרים במקרר כ – 20 דקות
עוגת הגבינה:
1 מקציפים כחצי דקה במהירות גבוהה את השמנת עם הגבינה, הסוכר ותמצית הטעם – מתקבלת מסה נוזלית עם בועות
2 מחממים את כוס המים עם הג’לטין כדקה במיקרו, מערבבים עם המסה עד לאיחוד ויוצקים על הפרחים
3 ממתינים כ – 6 שעות
4 לחילוץ העוגה מהכלי ממלאים כלי גדול עם מים חמים וטובלים את התבנית עם הפרחים ועוגת הגבינה כ – 10 שניות
5 מניחים על כלי הגשה והופכים את העוגה
עוגות גבינה וג'לי בעיצוב פרחוני של מלכת הג'לי
עוגות גבינה וג'לי בעיצוב פרחוני של מלכת הג'לי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם