שקיות מנגולד מפתיעות של שאול בן אדרת – טבעוני
שאול בן אדרת עם מתכון טבעוני שאתם חייבים לנסות לשקיות מנגולד מפתיעות. מתוך התוכנית "כמו של סבתא"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
8 עלי מנגולד שלמים חלוטים
חבילת קוסקוס (ממנה נשתמש רק בכוס קוסקוס מוכן אחת)
2 בשרי חציל מ- 2 חצילים שרופים וקלופים על האש
גבינה טבעונית משומשו
גרידת לימון
1 כוס ארטישוק ירושלמי מבושל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 כוס בצל מקורמל
שמן פאם תרסיס זית
לרוטב
4 כפות שמן זית
4 כפות זרעי עגבניות
2 כפות עלי זעתר טרי
1 כף קצח
4 כפות גבינה מפוררת משומשו
2 כפות זיתי טאסוס קצוצים

אופן הכנה
1 מניחים על כל עלה מנגולד קוסקוס, כף בשר חצילים, כף ארטישוק ירושלמי, כף בצל מקורמל, כף גבינה משומשו.
2 מגלגלים וסוגרים את העלים.
3 מניחים בתבנית אפיה ומרססים עם שמן פאם.
4 אופים בחום של 200 מעלות כ – 10 דקות.
5 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על צלחת.
6 מניחים את שקית ההפתעה של המנגולד במרכז הצלחת עם הרוטב.