צ'אנה מסאלה – תבשיל גרגירי חומוס הודי

מתכון לתבשיל הודי של גרגירי חומוס מתובלים היטב! הוא טעים גם בפני עצמו, אבל הכי טעים זה למלא איתו פורי הודי (מתכון למטה)

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כפות מיץ לימון
3 כפיות מלח
1 כף צ׳ילי אדום טרי כתוש (או 2 כפות צ׳ילי מיובש)
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף קארי מסאלה
2 כפות שמן קוקוס
1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות
2-3 כפות מים
2 שיני שום כתושות
3-4 עגבניות טריות מרוסקות
3 כוסות גרגירי חומוס מושרים ומבושלים
1/2 כוס מים
כוסברה קצוצה (כמות – כמה שאוהבים)
אופן הכנה
1 פותחים את התבלינים: בקערה מערבבים לימון, מלח צ'ילי, כמון, פלפל שחור וקארי
2 מחממים מחבת עם שמן קוקוס, שופכים אליה את התבלינים ומערבבים היטב
3 מוסיפים בצל ומערבבים כמה דקות עד שהבצל משחים. מידי פעם להוסיף כף מים ולערבב עם כף עץ את תחתית המחבת
4 מוסיפים 2 שיני שום ומערבבים לעוד דקה
5 מוסיפים 3-4 עגבניות טריות מרוסקות, מגבירים את האש ומבשלים כמה דקות. מוסיפים את החומוס ומערבבים היטב
6 מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים ל 10 דקות נוספות
7 התערובת צריכה להיות מאוד סמיכה
8 אפשר לאכול כמנה בפני עצמה או להגיש עם פורי

למתכון לפורי הודי לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: