הרשמו ותתחילו להנות מאלפי מתכונים מהשפים הגדולים בארץ, המלצות לטיולים, בריאות והחיים הטובים
התחברו באמצעות
שכחת סיסמה?
הירשמו כאן
הרשמה באמצעות
לפחות 6 תווים באנגלית. לפחות מספר אחד, אות גדולה אחת , תו אחד מיוחד (!,# וכו')
התחברו כאן
מלא/י את כתובת הדואר האלקטרוני של המשתמש שלך וישלח אליו קישור לאיפוס הסיסמה
חזרה להתחברות
הקונדיטור מיקי שמו מלמד את מיכל הקטנה את סודות האפייה במתכונים משפחתיים ופשוטים להכנה. הפעם פרק שכולו חלות לארוחת שישי שאפשר להכין בבית – מתכון לחלה בקלי קלות, חלה במילוי בטטה ופטה, וחלה במילוי תרד וגבינות.
נא להזין את הסיסמה שקיבלת בזמן ההרשמה לסדנה