סביצ’ה לוקוס על קרפצ’יו סלק אדום
מתכון מדהים של גיא בן שמחון של סביצ’ה לוקוס על קרפצ’יו סלק אדום, קרם חציל שרוף ולימון כבוש
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים ל – 4 סועדים:
800 גרם פילה של דג לוקוס נקי מעצמות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 בצל ירוק
4 פרוסות של לימון כבוש
1 סלק אדום (בינוני)פרוס לפרוסות דקיקות
1 חציל באלדי
מלח ים
פלפל שחור גרוס
שמן זית כתית מעולה
מיץ מלימונים טריים
לקישוט:זעתר טרי, ריחן, טימין
אופן הכנה
1 חותכים את הדג לקוביות קטנות ומניחים בקערת ערבוב
2 מוסיפים את קוביות הפלפל האדום ורצועות הבצל הירוק
3 מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים בעדינות
4 שורפים את החציל על אש גלויה עד להשחמה מלאה, טוחנים במעבד מזון עם שמן זית, מעט לימון ומלח עד לקבלת מרקם רך
5 הגשה: מניחים בתוך רינג (פורמה) את הפרוסות של הסלק ומעליו את הסביצ’ה. מניחים מעל את הקישוט שבחרנו ומרימים את הטבעת. מסביב ,יוצרים עיגולים קטנים של קרם החצילים ומעט מהלימון הכבוש