סביצ’ה לוקוס על קרפצ’יו סלק אדום

מתכון מדהים של גיא בן שמחון של סביצ’ה לוקוס על קרפצ’יו סלק אדום, קרם חציל שרוף ולימון כבוש

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 4 סועדים:
800 גרם פילה של דג לוקוס נקי מעצמות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 בצל ירוק
4 פרוסות של לימון כבוש
1 סלק אדום (בינוני)פרוס לפרוסות דקיקות
1 חציל באלדי
מלח ים
פלפל שחור גרוס
שמן זית כתית מעולה
מיץ מלימונים טריים
לקישוט:זעתר טרי, ריחן, טימין
אופן הכנה
1 חותכים את הדג לקוביות קטנות ומניחים בקערת ערבוב
2 מוסיפים את קוביות הפלפל האדום ורצועות הבצל הירוק
3 מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים בעדינות
4 שורפים את החציל על אש גלויה עד להשחמה מלאה, טוחנים במעבד מזון עם שמן זית, מעט לימון ומלח עד לקבלת מרקם רך
5 הגשה: מניחים בתוך רינג (פורמה) את הפרוסות של הסלק ומעליו את הסביצ’ה. מניחים מעל את הקישוט שבחרנו ומרימים את הטבעת. מסביב ,יוצרים עיגולים קטנים של קרם החצילים ומעט מהלימון הכבוש
סביצה לוקוס על סלק
סביצה לוקוס על סלק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות