סביצ’ה טונה מטריף
למה או או אם אפשר גם וגם? אוזני המן משגעות לחג הפורים. תוכלו לבחור האם בא לכם אותן במילוי קלאסי של פרג או לשדרג אותן במילוי שוקולד או פיסטוק
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם סטייק טונה אדומה
6 יחידות צנוניות
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
1/2 אבוקדו בינוני קלוף
1 חופן עירית
1/4 כוס מיץ לימון מלימון אחד
1 כפית קליפת לימון מגוררת
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח ים אטלנטי
אופן הכנה
הכנה
1 חותכים את הדג לקוביות בעזרת סכין הפילוט.
2 בעזרת סכין סנטוקו פורסים את הצנוניות, קוצצים את הצ’ילי האדום, חותכים את האבוקדו לקוביות וקוצצים את העירית.
3 מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולבסוף שמים את המלח והלימון (שיכבשו את הדג).
4 טועמים, מתקנים תיבול, מצלחתים ובתאבון.