ברוסקטה סביצ’ה מוסר ים של אבי ביטון
מנת פתיחה שמכינים במהירות כשהאורחים מפתיעים מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם פילה מוסר טרי במיוחד
1/2 בצל סגול קטן
1 מלפפון בינוני קצוץ
2 עגבניות קצוצות
1/4 כוס עלי כוסברה קצוצים גס (אפשר בלי)
1/2 כפית צ’ילי יבש
2 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
יוגורט להגשה
מיקרו כוסברה או מיקרו נבטי אפונה
1 צנונית פרוסה דק
לחם או באגט
אופן הכנה
1 חותכים עם סכין את הפילה דג.
2 מערבבים את כל חומרי הסביצ’ה עם הדג.
3 מורחים על הבאגט/לחם מעט יוגורט.
4 שמים מעל מעט סביצ’ה ומקשטים בעלי מיקרו.