סביצ'ה אלבקור של השף יחי זינו

השף יחי זינו מבשל ביחד עם השף מידן סיבוני: טונה אלבקור בסירה, מתוך התוכנית "ים של דגים"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גר פילה טונה אלבקור נקי מעור ועצמות
בצל סגול בינוני
1 פלפל צילי אדום
חופן עלי כוסברה מופרדים ושטופים
100 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי (כ-2 לימונים)
מלח ים אטלנטי
2 לבבות חסה (החלק הקשה)
שמן זית
אופן הכנה
1 חותכים את הדג לקוביות שוות בגודל 1/1 ס"מ.
2 ממליחים טוב, פורסים את הצילי לפרוסות דקות, פורסים את הבצל
3 מכניסים הכל לשקית זיפר שופכים את המיץ לימון סוגרים ומערבבים טוב טוב !!!
4 משאירים במקרר לשעה לפחות.
5 לפני שאוכלים מוסיפים את הכוסברה ומערבבים שוב.
6 בוזקים מעל שמן זית, ומגישים עם קרקר מלוח או צנימים.

בתיאבון.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות