מפרום כרובית ממולאת בשר של ג'קי אזולאי

שדרוג למתכון הקלאסי בעזרת כרובית, המתכון של ג’קי אזלואי לארוחת צהריים המושלמת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לרוטב:
1 1 בצל בינוני
2 גבעולי סלרי
1 חבילת פטריות
2 1 קופסת עגבניות מרוסקות
100 מעט מלח
מעט פלפל לבן
1 כפית פפריקה
למפרום:
כרובית גדולה חתוכה לחתיכות בינוניות// או: ותפוחי אדמה
1 ק”ג בשר טחון (אפשר גם עוף טחון ואפשר גם חצי- חצי)
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל
קצת כמון
1 כפית תבלין ראס אל חנות לקציצות
לציפוי:
200 גרם קמח
1 ביצה טרופה
1 כף רסק עגבניות
0.5 כוס שמן לטיגון
אופן הכנה
לרוטב
1 חותכים את הבצל, הפטריות והסלרי לפרוסות.
2 בסיר רחב, מוסיפים את השמן ואת הבצל ומטגנים עד לריכוך
3 מוסיפים את הסלרי והעגבניות המרוסקות.
4 מתבלים במלח, ופלפל לבן, ראס אל חנות ומעט כמון ומרתיחים על אש גבוהה.
למפרום
1 מערבבים את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה, השום, הכוסברה, הבצל והתבלינים לבשר.
2 מאחדים יחד את הכרובית והבשר לכדי קציצה.
3 אם מכינים מפרום תפוחי אדמה אז מכינים “סנדוויץ'” של קציצה – בין שתי פרוסות תפוחי אדמה, מכניסים את קציצת הבשר ומהדקים היטב.
4 מכינים בלילה מביצה טרופה וכף רסק עגבניות.
5 עוטפים כל “מפרום” בקמח ואז בביצה טרופה.
6 מטגנים את ה”מפרום” בסיר עם שמן עמוק עד להזהבה.
7 בסיום הטיגון, מעבירים את ה”מפרום” לרוטב שהוכן וממשיכים לבשל במשך כחצי שעה נוספת על אש נמוכה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות