גזרים צלויים בתנור עם חמאה ודבש

מתכון לגזרים צלויים בחמאה ודבש, מנה הכי פשוטה וקלה להכנה, מושלמת כתוספת חגיגית לשולחן

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

10 גזרים
4 כפות שמן זית
מעט מלח גס
מעט פלפל שחור גרוס
5-6 ענפי טימין
למריחה אחרי:
2 כפות חמאה רכה
2 כפיות דבש
1/2 כפית חומץ תפוחים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 קולפים את הגזרים בשלמותם ומניחים בתבנית מתאימה לתנור
3 יוצקים את שמן הזית על הגזרים, מפזרים טימין, מלח ופלפל
4 מכניסים לתנור (ללא מכסה) למשך כ-50 דקות, עד שהגזרים רכים ושזופים היטב
5 בזמן שהגזרים בתנור- בקערה קטנה מערבבים היטב חמאה רכה, דבש וחומץ
6 כשהגזרים יוצאים מהתנור מורחים עליהם את תערובת החמאה בנדיבות
חגיגי וטעים! צילום: שרון ברקוביץ'

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות