קרפצ’יו בקר עם סלט בורגול, תמרים ורימונים של שרון כהן

שרון כהן עם מנה ראשונה לשנה חדשה: קרפצ’יו בקר עם סלט בורגול, תמרים ורימונים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם פילה בקר לקרפצ’יו
לסלט בורגול:
כוס בורגול עבה/בינוני
חופן נענע
חופן פטרוזיליה
3 תמרי מג’הול
בצל ירוק
1 שן שום
1 עגבניה
1 פלפל חריף אדום
להגשה:
רכז רימונים
שמן זית
מיץ לימון
מלח
פלפל
1 זר עלי ראשאד/ריגלה/נבטי בזיליקום
אופן הכנה
1 משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.
2 קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה, התמרים, השום, העגבניה והפלפל החריף ומערבבים עם הבורגול.
3 על גבי שקף, ובעזרת פטיש או קרש חיתוך, דופקים את הבשר עד לקבלת העובי הרצוי.
4 מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים מעל מלח, פלפל, מעט לימון, שמן זית ורכז רימונים.
5 לפני ההגשה מניחים עלי ראשאד/ריגלה/נבטים.
קרפצ’יו בקר עם סלט בורגול, תמרים ורימונים של שרון כהן
קרפצ’יו בקר עם סלט בורגול, תמרים ורימונים של שרון כהן, צילום: יח"צ

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: