קרפצ'יו סלק עם גבינה

קרפצ'יו סלק צלוי, בושה מפוחם, קצח וצנוברים קל להכנה ומושלם כמנת פתיחה בשולחן החג בשבועות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 סלקים צלויים שלמים עם הקליפה
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון 1
כף צנוברים קצוצים
גבעול 1 של בצל ירוק קצוץ
1 כף חומץ בלסמי
מלח אטלנטי
פלפל שחור
125 גרם ( 1 חבילה) גבינת בושה מפוחם
מעט קצח
אופן הכנה
1 פורסים את הסלקים דק ואחיד ככל האפשר ומסדרים על צלחת גדולה
2 מזלפים מעל שמן זית, מיץ לימון וחומץ בלסמי
3 בוזקים מלח ופלפל
4 פורסים את גבינת הבושה המפוחם בעזרת פורס ביצים ומסדרים על הסלק
5 מפזרים צנובר, בצל ירוק וקצח

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות