בורקס בריא ללא פחמימה עם גבינה ותרד

הגרסה הבריאה יותר למאפה טעים בטירוף עם גבינה ותרד, מתאים לקיטו, וללא רגשות אשם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
200 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם גבינת שמנת
1 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח קוקוס
1 ביצה
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
למילוי:
350 גרם תרד קפוא
120 גרם גבינת פטה
1 חלבון
כפית של בצל קצוץ דק
שן שום מרוסקת
קורט מלח
ביצה להברשה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 שמים את המוצרלה וגבינת השמנת בקערה המתאימה למיקרוגל ובפלוסים של 30 שניות מחממים עד שהגבינות נמסות
3 מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ואת הגבינה למעבד מזון
4 מערבבים עד לקבלת צבע אחיד
5 מערבבים יחד את החומרים למילוי. מניחים בצד את החלמון כדי להבריש על המאפים
6 מרדדים את הבצק בין שתי חתיכות נייר פרגמנט למלבן וחותכים לשניים
7 שמים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, שמים במרכז מילוי ומגלגלים
8 יוצרים מעט חריצים בבצק עם סכין ומברישים את הבצק בביצה
9 מפזרים מלמעלה שומשום (לא חובה) ומכניסים לתנור ל 30 דקות או עד להזהבה של הבצק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      האם אפשר בלי קמח קוקוס?

       

       
      חן says:
    • 1

      שלום רב,
      במתכון הבורקס הבריא ללא פחמימה במילוי גבינה ותרד
      במרכיבי הבצק רשום
      חצי כוס קמח קוקס
      לא ברור לי מהו סוג קמח זה והיכן ניתן לרכוש אותו
      רוצה להכין ואשמח לתשובה
      תודה וערב טוב

      שלום רב, במתכון הבורקס הבריא ללא פחמימה במילוי גבינה ותרד במרכיבי הבצק רשום חצי כוס קמח קוקס לא ברור לי מהו סוג קמח זה והיכן ניתן לרכוש אותו רוצה להכין ואשמח לתשובה תודה וערב טוב
      נלי says:
      • היי, זה קמח קוקוס. תהנה 🙂

        היי, זה קמח קוקוס. תהנה :)
        אחיעד says: