ממרח קרמל מלוח של מיקי שמו

איך מכינים ממרח קרמל מלוח? פשוט וקל להכנה , מיקי שמו מסביר במתכון פשוט מתוך "מיקי נטו"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ממרח קרמל מלוח ל-3 צנצנות של 340 גרם
½3 כוסות סוכר (670 גרם)
1/3 כוס סירופ גלוקוזה (67 גרם)
1 מקל וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 גרם)
1 כוס חלב פחות 2 כפות (170 גרם)
85 גרם חמאה
1 כף שטוחה מלח ים אטלנטי (10 גרם)
אופן הכנה
ממרח קרמל מלוח
1 בסיר רחב ממיסים גלוקוזה. כשהגלוקוזה נמסה, מוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד לקבלת קרמל. (עובדים בשיטת הזרעה, מוסיפים בכל פעם מעט סוכר וכשהוא נמס והופך ענברי, מוסיפים מנת סוכר נוספת).
2 בסיר נפרד מרתיחים וניל, שמנת וחלב.
3 “עוצרים” את בישול הקרמל עם החמאה, בכל פעם משלבים חתיכה קטנה של חמאה עד להמסתה. לבסוף, מוסיפים את השמנת והחלב (החמים) ולאחר מכן את המלח.
4 מביאים לרתיחה שניה וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות (עד 121 מעלות צלזיוס). מעבירים לצנצנת והופכים לקבלת וואקום.
ממרח קרמל מלוח של מיקי שמו
ממרח קרמל מלוח של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: