עוגת תפוחים בחושה עם קרמל

מתכון לעוגת תפוחים מקורמלים וגם בבצק יש קרמל מה שהופך את העוגה להכי רכה וטעימה שיש

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית בקוטר 18 או 20
500 גרם תפוחים חתוכים דק (פינק ליידי)
25 גרם חמאה
1/2 כפית מלח
2 כפות סוכר חום
חצי כפית קינמון
קורט ציפורן
לבלילת עוגה:
100 גרם חמאה
1/2 כפית מלח
100 גרם סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
170 גרם קמח
4 גרם שמרים
אבקת סוכר לקישוט
לקרם קרמל:
170 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
1 ביצה
110 גרם
5 כפות ממרח לוטוס מומס במיקרוגל
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות
2 ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הסוכר והתבלינים ולבסוף את התפוחים. נותנים להם להתבשל כ-5 דקות על אש בינונית. מוציאים בנייר סופג ולוחצים היטב לספיגת עודפי נוזלים.
3 מערבבים את חומרי הבלילה עד לתערובת אחידה
4 מערבבים את התערובת עם התפוחים ומניחים בתבנית משומנת
5 מערבבים את חומרי קרם הקרמל ויוצקים על העוגה
6 מכניסים לתנור ל 50 דקות, בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה, הקיסם צריך לצאת מעט לח
7 מפזרים אבקת סוכר מלמעלה ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות