מתכון למאפה קרם קרמל וקפה של אור בן אוליאל
מתכון למאפה קרם קרמל וקפה מופחת סוכר, מעדני ביס קטנים ורכים עם שכבה של קרם אוורירי ונהדר ופירות יער – או כל דבר אחר שתרצו לפזר מעל. רוצים לדעת עוד על סוויטאנגו, לחצו כאן
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם קמח שקדים
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
2 כפות גבינת שמנת
1 ביצה
2 כפות תחליף סוכר לבן סוויטאנגו טחון
שמנת להקצפה
אינסטנט פודינג סוויטאנגו שוקו- קרמל -וניל
פירות יער- תותים, אוכמניות, פטל אדום/שחור
נענע לקישוט. אפשר לקשט גם עם שוקו ציפס סוויטאנגו
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 שמים את הגבינות בקערה ומחממים בפולסים של 20 שניות במיקרו עד שהגבינות נמסות והתערובת נהיית צמיגית ואחידה
3 מוסיפים ביצה וטורפים
4 מוסיפים את קמח השקדים, ותחליף סוכר לבן טחון
5 מערבבים ומעבדים עד שהבצק הופך להיות אחיד ומעט דביק
6 אפשר לשים במקרר לשעתיים להתייצבות, או לילה שלם.
7 פותחים את הבצק בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה
8 קורצים עיגולים ומניחים בתוך תבנית סיליקון אישית
9 הבצק יישבר, אז מניחים עוד קצת בצק ובעזרת ידיים רטובות סוגרים את החורים
10 אופים את הבצק בתנור כ 10-15 דקות, עד להשחמה של הבצק
11 שמים מילוי שרוצים, מקשטים בפירות יער ונענע או שוקוציפס סוויטאנגו או ממרח חלווה