טורט אגוזים וקפוצ'ינו של מיקי שמו

המתכון המושלם עם ריח של סופ"ש מתוך "מאפים ומתוקים" עם מיקי שמו – טורט אגוזים וקפוצ'ינו. קצפת קפה עדינה בשכבות של בצק עשיר באגוזים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 חלבונים מביצים גדולות (L)
250 גרם סוכר
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים דק
70 גרם קמח רגיל
למלית:
500 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם סוכר
2 כפיות קפה נמס
2 כוסות אגוזי לוז גרוסים גס וקלויים קלות.
אופן הכנה
1 מקציפים חלבונים עם סוכר בקערת מיקסר כ-5 דקות במהירות בינונית לקצף יציב. מקפלים אגוזים וקמח בעזרת מרית לתערובת אחידה.
2 מסמנים בעזרת עט או עיפרון 4 עיגולים בקוטר 22 ס”מ על שני ניירות אפייה. הופכים את הניירות לצידם השני (כדי שהבצק לא יבוא במגע עם הסימון) ומניחים על שתי תבניות. מורחים 4 עיגולי בצק בקוטר הסימון ובעובי כ-1/2 ס”מ בעזרת מרית.
3 אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה. מצננים היטב.
המלית:
1 מקציפים שמנת, סוכר וקפה נמס עד קבלת קציפה יציבה בגוון מוקה אחיד.
הרכבת העוגה:
1 מניחים שכבה של בצק אגוזים בתחתית תבנית ומורחים 1/4 מהמלית. מניחים מעליו שכבת בצק שנייה, דוחסים מעט ומורחים 1/4 מהמלית. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
2 מפזרים אגוזי לוז על המלית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות.
3 מאחסנים מכוסה במקרר עד 3 ימים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות