טורטליני קפלצ׳ו ריקוטה ותרד עם עגבניות שרי צהובות של צ'רלי פדידה

מתכון ב – 5 דקות: שף צ’רלי פדידה עם גרסא משובחת לטורטליני, ריקוטה , תרד ועגבניות שרי. מתוך התוכנית "לאיטליה באהבה"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת קפלצ׳ו במילוי ריקוטה ותרד
20 עגבניות שרי צהובות
1 כוס כרישה חתוכה דק
1 צ׳ילי חריף חתוך דק
2 שיני שום קצוצות
0.5 כוס כוסברה קצוצה
200 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות זעתר
מלח
אופן הכנה
1 מבשלים את הקפלצ׳ו במים רותחים עם מעט מלח ושמן למשך 5 – 3 דקות בלבד.
2 מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית ומטגנים מעט שום עד להזהבה.
3 מוסיפים למחבת את הכרישה ומטגנים עוד כ – 2 דקות.
4 מוסיפים למחבת את עגבניות השרי הצהובות, צ׳ילי חריף ומתבלים במעט מלח לפי הטעם.
5 לאחר כ – 3 דקות של הקפצת העגבניות והכרישה מוסיפים את הכוסברה.
6 מוסיפיםן למחבת את הקפלצ׳ו שבישלנו ומערבבים.
7 מוסיפים את הזעתר ומקפיצים שוב.

להגשה: מסדרים בצלחת את הקפלצ’ו, עגבניות השרי ומתבלים במעט שמן זית ומוסיפים ריקוטה מפוררת מעל.

טורטליני קפלצ׳ו ריקוטה ותרד עם עגבניות שרי צהובות של צ’רלי פדידה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות