קאצ׳יו א-פפה (ספגטי עם פרמזן ופלפל שחור) של לאון אלקלעי

עושים איטליה בבית במתכון מעולה וקל לספגטי עם פרמז'ן שנקרא קאצ'יו א-פפה וואו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם ספגטיני
1 מלח
50 גרם פקורינו
80 גרם פרמג׳יאנו
1 פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים חצי ספל ממי הבישול
2 מחזירים את הפסטה לסיר
3 מוסיפים את הגבינות ומערבבים בעזרת מזלג עד שהגבינות נמסות
4 מוסיפים מעט מים לשחרור הפסטה. בוזקים פלפל שחור גרוס ומערבבים
5 מגישים מיד
קאצ׳יו א-פפה (ספגטי עם פרמזן ופלפל שחור) של לאון אלקלעי
קאצ׳יו א-פפה (ספגטי עם פרמזן ופלפל שחור) של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות