מאפה כרוב של אבי ביטון

עם כרוב זהוב שנצלה בחמאה אבי ביטון מכין בקלי קלות מאפה פשוט אבל מנצח. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למאפה:
חצי כרוב בינוני פרוס דק
1 בצל לבן גדול חתוך לקוביות
200 גרם פתיתי קשקבל
3 ביצים
25 גרם חמאה
5 כפות שמן זית
3 כפות פירורי לחם
להגשה:
שמנת חמוצה
בצל ירוק קצוץ
מאפה כרוב של אבי ביטון | צלם: אייל גוטמן

אופן הכנה

אופן הכנה
הלביבות
1 במחבת קוטר 24 שמים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 מוסיפים את הכרוב ומתבלים במלח.
3 מאדים בחום בינוני עד שנפח הכרוב מצטמצם בחצי ואין כמעט נוזלים. מוציאים לקערה.
4 מוסיפים את הגבינה, פירורי הלחם, ביצים, פלפל שחור ומערבבים היטב.
5 במחבת נוספת ממיסים מעט חמאה ויוצקים את התערובת הכרובית ומטגנים בחום גבוה כשתי דקות.
6 מעבירים לתנור בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות.
7 מוציאים לקירור, הופכים על גבי צלחת ומגישים עם מעט שמנת חמוצה ופלפל חריף.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות