פשטידת כרובית וברוקולי קלה להכנה
מתכון קליל לפשטידה שיכולה להיות תוספת או מנה צמחונית וטעימה בפני עצמה
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם ברוקולי קפוא ומופשר (חתוך לפרחים קטנים)
400 גרם כרובית קפואה ומופשרת (חתוכה לפרחים קטנים)
3 כפות קמח כוסמין
1/2 כפית אבקת אפייה
3 ביצים
1 גביע קוטג' (250 גרם)
50 גר' גבינת פטה/בולגרית מפוררת
כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק
לקראסט טעים מלמעלה : גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות
2 בקערה מערבבים את כל המצרכים בקערה
3 מכניסים לתנור ל 20 דקות
4 מוציאים מהתנור, מפזרים מלמעלה גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור ל 10 דקות נוספות
.
למה אין אופציה להדפסת המתכונים?
למה אין אופציה להדפסת המתכונים?
נעמה says: